Design radiatoren
Warmte kan heel mooi zijn…
Voor verwarming van uw nieuwe badkamer of keuken bent u niet meer gebonden aan de traditionele radiatoren. Tegenwoordig zijn veel leveranciers van design radiatoren, waardoor uw badkamer een extra functionele en decoratieve dimensie krijgt.

Leveranciers:
Vasco
Jaga
Designradiatoren Veha
Kermi
Zehnder
Acova

Kranen en douchegarnituur
De luxe combinatie van vorm en functie…
Hoe vanzelfsprekend ervaren wij in het dagelijks leven de luxe van water, zoals dat eenvoudig uit de kraan loopt. De veelheid in vormen en materialen is bijna eindeloos. Een kraan of douche is slechts een klein onderdeel van uw badkamer, maar is in hoge mate sfeerbepalend. Aan u de keuze…

Leveranciers:
Dornbracht
Fantini
Grohe
Gustavsberg
Kludi
Hans Grohe
Damix
Hansa
Borma
Kwc
Venlo kranen
Rapetti
Vola
Jado


Ontspanning ten top
Realiseer uw eigen kuuroord...
Stoomcabines en sauna's voor één of meerdere personen. Grote wolken stoom en zeer luxe douchen.

Leveranciers:
Hoesch
Riho
Ucosan
Schavis (intertop)

Badkamertechniek...
Uw badkamer bevat veel onderdelen, veelal voor uw ogen verborgen, die zorgen voor een optimaal badkamergenot. Leidingen, koppelingen, syphons, waterreservoirs, het zijn slechts enkele onderdelen die samen horen te gaan bij een bestelling én juiste afleveringen. Saniplaza kent zich uit in de kleinste details van badkamertechniek en vele duizenden verkrijgbare onderdelen. Onze expertise staat garant voor een complete offerte aan u, waarin veel aandacht uitgaat naar details.

Leveranciers:
Veha
Awb
Daalderdorp
Intergas
Junkers
Nefit
Rodiac
Vaillant
Magnum

Keramisch sanitair...
Tegenwoordig zijn badkamers meer dan ooit de spiegel van onze ziel, een plaats van afzondering en bezinning, een plaats van ontmoetingen en plezier. Hiervoor maken vele producenten fantasievolle keramisch sanitair wat mensen toont hoe mooi het is om te midden van goed en modern vormgegeven sanitair te leven.

Leveranciers:
Duravit
Jacob delafon
Sphinx
Villeroy & Boch
Alape
Wisa
Geberit
Grohedal
Keramag
Olfa
Pressalit

Baden & douchen...
Laat de spanning van u afvallen in bad of onder de douche. We gunnen ons steeds minder rust, onze gedachten zo maar laten drijven. Lucht, warmte en water brengen u op nieuwe ideeën. Baden zijn er in vele vormen en prikkelen uw fantasie. Zet u gedachten in vrijloop om het water naar eigen inzicht vorm te geven.

Leveranciers:
Ucosan
Riho
Hoesch
Bette
Kaldewei
Novellini
Duscholux
Wavedesign
Cleopatra
Sphinx